Laster Arrangementer

De aller fleste har vel forsøkt seg på å tegne et motiv via et fotografi. Det er en god øvelse, men om du dropper å ta bilde av motivet og skisser det direkte på stedet, kalles det urban sketching.

Olav Tokerud begynte med urban sketching før han i det hele tatt visste at det var en egen tegnestil. Han har tatt med seg skisseblokken og den sammenleggbare stolen sin til mange ulike lokasjoner i Drøbak, og har også holdt kurs i dette tidligere. Å drive med urban sketching er noe man i prinsippet kan gjøre hele året, men nå på sommeren og høsten er det enda mer fristende å fange urbane motiver på skisseblokken.

Fotografi av Olav Tokerud som sitter og skisser urbane motiver på Grünerløkka i Oslo.

På dette kurset vil du lære litt om komposisjon, valg av motiv, lys og skygge og hvordan man kan tegne bakke, trær og mennesker på en forenklet måte.

Du som velger å ta dette kurset, får 20% rabatt på materialpakken som vi har satt sammen. Eventuelt kan du kjøpe det du behøver, dersom du allerede har en del av materialene som trengs.

Her kan du se materialpakken

Tid og sted:

Lørdag 16. oktober
Klokkeslett: 13:00-16:00
Pris: 750,-
Oppmøtested: Det gamle torget i Drøbak

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for Olav Tokeruds dagskurs i urban sketching 16. oktober.
kr 750
10 tilgjengelig