Dagskurs i urban sketching, 29/6 Oslo

Hjem > Klasserom > Utendørs > Dagskurs i urban sketching, 29/6 Oslo
Laster Arrangementer

De aller fleste har vel forsøkt seg på å tegne et motiv via et fotografi. Det er en god øvelse, men om du dropper å ta bilde av motivet og skisser det direkte på stedet, kalles det urban sketching.

Olav Tokerud begynte med urban sketching før han i det hele tatt visste at det var en egen tegnestil. Han har tatt med seg skisseblokken og den sammenleggbare stolen sin til mange ulike lokasjoner i Oslo, og har også holdt kurs i dette tidligere. Å drive med urban sketching er noe man i prinsippet kan gjøre hele året, men nå på sommeren er det enda mer fristende å fange urbane motiver på skisseblokken.

Fotografi av Olav Tokerud som sitter og skisser urbane motiver på Grünerløkka i Oslo.

På dette kurset vil du lære litt om komposisjon, valg av motiv, lys og skygge og hvordan man kan tegne bakke, trær og mennesker på en forenklet måte.

Av materialer trenger du en skisseblokk, et lite utvalg av blyanter og penner og viskelær. Evt kan du ta en titt på materialpakken vi har satt sammen til Olavs 4-dagerskurs til høsten, som selvsagt også kan brukes til dagskursene.

Her kan du se materialpakken

Tid og sted:

Tirsdag 29. juni
Klokkeslett: 18:00-21:00
Pris: 550,-
Lokasjon: Damstredet i Oslo

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for Olav Tokeruds dagskurs i urban sketching 29/6 klokken 18:00-21:00
kr 550
10 tilgjengelig
Go to Top