Laster Arrangementer

Hansjörg er opprinnelig fra Tyskland hvor han har jobbet mye med skogbruk. Han har nå bodd flere år på en gård i Ås, hvor han bl.a. brenner sitt eget tegnekull. Han finner stor glede i å bruke naturens egne motiver, samt hans egne levende motiver som finnes på Grønlia.

Å tegne handler ikke om å kopiere noe, men om å forstå det og om å la seg inspirere. Hans tre snille høner som både varierer i utseende og karakter stiller som modeller. Utfordringen er at de aldri står stille. Det tvinger tegneren til å oppfatte formene, proporsjonene og kroppsholdningene ganske fort. Det er en utmerket øvelse for å trene tegneferdigheter.

Det vil også bli en liten kaffepause ila hver kursdag.

Kurset har ingen aldersbegrensning, så her kan både mødre, døtre, besteforeldre og oldebarn delta.

Dette er et dagskurs som går søndag 18. juli klokken 13:00-16:00:

Vel møtt!

PS! Dersom været skulle gjøre det vanskelig å tegne ute, blir kurset utsatt til et senere tidspunkt.

Veibeskrivelse: Fra Ås sentrum kjører du på RV 152 mot Ski. Øverst på bakken i rundkjøring skal du kjøre mot Kroer til høyre. Etter ca 700m går det til venstre mot Myrvold. Følg veien ca 1 km. Når det blir hus på begge sider av veien svinger veien mot høyre oppover. Rett oppe på bakken blir det skog igjen. Kjør inn til høyre på skogsveien. Etter 200 m ankommer man Grønlia. Hansjörg har satt opp et skilt ved innkjøringen med «Grønlia» på.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available