Laster Arrangementer

Dette kurset er nå fullbooket, men det vil bli publisert flere kursdatoer i løpet av mars.

Du behøver ikke å ha malt noe tidligere, for å beherske teknikkene i fluid art. I all hovedsak dreier det seg om kreativ lek med farger, og man kan aldri være helt sikker på hva som vil utspille seg på lerretet. Fluid art er morsomt å eksperimentere med, og på kurset vil du få lære et par ulike teknikker som resulterer i forskjellige uttrykk.

Det finnes mange forskjellige teknikker innenfor fluid art og Mo vil presentere et utvalg av disse. Den store utfordringen, er å vite hvordan blandingsforholdet mellom maling, fluid medium, vann og olje skal være. Dette er noe som varierer fra teknikk til teknikk og den beste måten å lære dette på, er å gjøre det selv.

Kursholder Mo er en erfaren kunstner som har kurset både voksne og barn flere ganger tidligere, og finner stor glede i å se at kursdeltakerne, uansett alder og nivå, føler mestring ved å skape sin egen kunst.

Kurset var kjempegøy og maleriene ble ordentlig fine!!
-Alicia, 7,5 år

Kursholder Mo er en erfaren kunstner som har kurset både voksne og barn flere ganger tidligere, og finner stor glede i å se at kursdeltakerne, uansett alder og nivå, føler mestring ved å skape sin egen kunst.

Kurset passer for alle aldre og nivåer. Det var gøy å blande fine farger og så se dem blande seg sammen i et veldig vakkert og unikt mønster. Anbefales på det varmeste!
-Merete, 42 år

Det du produserer av malerier, kan enten ses på som et ferdig maleri, eller du kan fortsette å jobbe med det etter at første lag med maling har tørket. Du kan selvsagt male videre med akryl, eller du kan gå over til å bruke olje på neste strøk. Tusj, penn og collage er andre muligheter.

I samarbeid med kursholder har vi satt sammen materialpakker til dette kurset. Vi har laget en standard pakke som inneholder det du trenger for å ta kurset, samt to tilleggspakker med litt morsommere farger, dersom du ønsker større variasjon i bildene dine.

Om du bruker kupongkode mo22, får du som kursdeltaker 15% rabatt på materialene du trenger til kurset.

Klikk her for å se grunnpakken

Klikk her for å se tilleggspakke 1

Klikk her for å se tilleggspakke 2

Dette er et dagskurs som holdes i Tegne sine lokaler i Ås, Moerveien 14.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Kurset vil bli avholdt uansett antall kursdeltakere.

Under ser du noen bilder fra tidligere kurs, samt noen verk signert av kursholder Mo:

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available