Fluid art er enkelt og greit lek med farger og man trenger ikke å ha malt noe tidligere, for å beherske denne teknikken.

Det finnes mange forskjellige teknikker innenfor fluid art og Mo vil presentere et utvalg av disse. Den store utfordringen, er å vite hvordan blandingsforholdet mellom maling, fluid medium, vann og olje skal være. Dette er noe som varierer fra teknikk til teknikk og den beste måten å lære dette på, er å gjøre det selv.

Kursholder Mo er en erfaren kunstner som har kurset både voksne og barn flere ganger tidligere, og finner stor glede i å se at kursdeltakerne, uansett alder og nivå, føler mestring ved å skape sin egen kunst.

Kurset var kjempegøy og maleriene ble ordentlig fine!!
-Alicia, 7,5 år

Kurset passer for alle aldre og nivåer. Det var gøy å blande fine farger og så se dem blande seg sammen i et veldig vakkert og unikt mønster. Anbefales på det varmeste!
-Merete, 42 år

Det du produserer av malerier, kan enten ses på som et ferdig maleri, eller du kan fortsette å jobbe med det etter at første lag med maling har tørket. Du kan selvsagt male videre med akryl, eller du kan gå over til å bruke olje på neste strøk. Tusj, penn og collage er andre muligheter.

I samarbeid med kursholder har vi satt sammen materialpakker til dette kurset. Vi har laget en standard pakke som inneholder det du trenger for å ta kurset, samt to tilleggspakker med litt morsommere farger, dersom du ønsker større variasjon i bildene dine.

Om du bruker kupongkode mo22, får du som kursdeltaker 15% rabatt på materialene du trenger til kurset.

Klikk her for å se grunnpakken

Klikk her for å se tilleggspakke 1

Klikk her for å se tilleggspakke 2

Dette er et dagskurs som holdes i Tegne sine lokaler i Ås, Moerveien 14.

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Under ser du noen bilder fra tidligere kurs, samt noen verk signert av kursholder Mo:

Barnebillett
Kursavgift for dagskurs i fluid art/acrylic pouring 18. februar