Laster Arrangementer

Bildebrodering er forskjellige typer sting som sammensatt blir til bilder eller illustrasjoner på klær eller annen tekstil. Oda bruker bilder hun finner på nett til inspirasjon og tegner deretter mønsteret på tekstilet hun ønsker å brodere. Med denne hobbyen skaper hun nytt liv i gamle klær og andre ting hun har liggende.

Oda broderer både fargerike motiver, og ensfargede. Avhengig av hvilket tekstil hun skal pynte på. Men noe som går igjen er blomster og ord, som er relativt enkle og ofte kraftfulle motiver å få til, selv for en nybegynner.

Bilde av et handlenett som Oda Hope har brodert teksten "Lets stay home" på.

På dette dagskurset vil du først få en liten introduksjon om brodering, hvor Oda går gjennom de forskjellige stingene, før du som kursdeltaker får øve deg på de ulike stingene. Hun kommer videre til å fortelle litt om tankeprosessen rundt det å starte med et prosjekt og valg av motiv.

Du må ha med deg et egnet tekstil som er lett å brodere på. Det kan være et gammelt klesplagg i et ikke altfor tykt stoff, et handlenett, en duk, et lommetørkle, et sjal eller noe helt annet som du har lyst til å dekorere.

Sammen med Oda har vi satt sammen en materialpakke som inneholder materialene du trenger for å delta på kurset.
Bruk kupongkode odastart21 for å få 20% rabatt på pakken.
Klikk her for å se materialpakken.

Det kreves ingen forkunnskaper, da Oda vil gå gjennom teknikkene steg for steg, og veilede hver enkelt kursdeltaker underveis. Kurset er åpent for både voksne og barn, men vi har satt en nedre aldersgrense på 10 år.

Dette er et dagskurs som går lørdag 30. oktober klokken 12:00-15:00 i Tegne sine lokaler i Moerveien 14 i Ås, bare 30 minutter unna med toget fra Oslo S.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for dagskurs i bildebrodering med Oda Hope 30. oktober -21.
kr 750
10 tilgjengelig