Laster Arrangementer
Online Kurs Online Kurs

Grunnet for få påmeldinger er dette kurset avlyst og utsatt til i august. Klikk her for å se informasjon om kurset i august.

Trine er en erfaren kursholder og vil i løpet av 3 timer gi deg en rask og lærerik innføring i hvordan man maler abstrakte uttrykk med akryl.

Dette kurset er for alle, enten man er nybegynner eller har tidligere erfaring og ønsker mer inspirasjon.

I tillegg til ulike pensler, finnes det også andre typer maleverktøy man kan bruke for å lage litt andre uttrykk, og dette er noe Trine vil vise og fortelle om på kurset. Hun vil også gå gjennom forskjellige maleteknikker, slik at når kurset er over, vil du sitte igjen med mange nyttige tips og triks som forhåpentligvis gir deg en enda større motivasjon til å male mer.

Du vil starte på ditt eget maleri på kursdagen, og om du virkelig finner flyten, kan det hende at når kurset er over sitter du igjen med et fiks ferdig kunstverk.

Dette kurset går over nett og du som melder deg på vil motta en link på mail som du må klikke deg inn på litt før kursstart.

Sammen med Trine har vi også satt sammen en materialpakke til dette kurset. Klikk her for å se materialpakken.

Alle som deltar på kurset får 20% rabatt på materialpakken til kurset, og 10% rabatt på materialer som kjøpes utenom. Kontakt oss for rabattkoder.

Vel møtt!