Laster Arrangementer
Online Kurs Online Kurs

Trine er en dreven kursholder og vil i løpet av 2,5 time gi deg en rask og lærerik innføring i hvordan man maler abstrakte uttrykk med akryl.

I tillegg til ulike pensler, finnes det også andre typer maleverktøy man kan bruke for å lage litt andre uttrykk, og dette er noe Trine vil vise og fortelle om på kurset. Hun vil også gå gjennom forskjellige maleteknikker, slik at når kurset er over, vil du sitte igjen med mange nyttige tips og triks som forhåpentligvis gir deg en enda større motivasjon til å male mer.

Du vil starte på ditt eget maleri på kursdagen, og om du virkelig finner flyten, kan det hende at når kurset er over sitter du igjen med et fiks ferdig kunstverk.

Dette kurset går over nett og du som melder deg på vil motta en link på mail som du må klikke deg inn på litt før kursstart.

Sammen med Trine har vi også satt sammen en materialpakke til dette kurset. Klikk her for å se materialpakken.

Alle som deltar på kurset får 20% rabatt på materialpakken til kurset, og 10% rabatt på materialer som kjøpes utenom. Kontakt oss for rabattkoder.

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available