Laster Arrangementer

Fluid art er enkelt og greit lek med farger og man trenger ikke å ha malt noe tidligere, for å lære kunstformen.

Det finnes mange forskjellige teknikker innenfor Fluid art og Mo vil presentere et utvalg av disse. Den store utfordringen, er å vite hvordan blandingsforholdet mellom maling, medium, vann og olje skal være; det varierer fra teknikk til teknikk. Mo vil gi alle veiledning, slik at du er garantert å komme hjem med noen egenproduserte kunstverk.

Kurset var kjempegøy og maleriene ble ordentlig fine!!
-Alicia, 7,5 år

Kursholder Mo er en erfaren kunstner som har kurset både voksne og barn flere ganger tidligere, og finner stor glede i å se at kursdeltakerne, uansett alder og nivå, føler mestring ved å skape sin egen kunst.

Kurset passer for alle aldre og nivåer. Det var gøy å blande fine farger og så se dem blande seg sammen i et veldig vakkert og unikt mønster. Anbefales på det varmeste!
-Merete, 42 år

I samarbeid med kursholder har vi laget materialpakker til dette kurset. Vi har laget en standard pakke som inneholder det du trenger for å ta kurset, samt to tilleggspakker med litt morsommere farger, dersom du ønsker større variasjon i bildene dine.

Klikk her for å se grunnpakken

Klikk her for å se tilleggspakke 1

Klikk her for å se tilleggspakke 2

Dersom du bare mangler enkelte produkter, kan du velge og kun kjøpe det du mangler. Du vil i så fall fremdeles få din rabatt på 15%. Øvrige kunstmaterialer du handler i kursperioden, vil du få 10% rabatt på. Erfaringsmessig går det ofte mer maling enn antatt, men det kan i så fall kjøpes ekstra underveis, da kurslokalet er tilknyttet materialbutikken Tegne.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Under kan du se noen bilder fra tidligere kurs med Mo, samt et utvalg av hans malerier:

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available